"Чего ты сюда приперся?": Балашов з охороною побив журналіста (відео)

Геннадій Балашов. Фото: соцмережі.

Лідера партії "5.10" Геннадія Балашова звинуватили в нападі на юриста і супроводжуючого його журналіста. Про це, опублікувавши відповідне відео, на своїй сторінці в Facebook повідомив юрист Андрій Євстигнєєв, передають Патріоти України.

За його словами, наслідком нападу стала госпіталізація журналіста з тяжкими тілесними ушкодженнями. “Лікарі стежать за тим, щоб внутрішня гематома не ускладнила його дихання", - написав він.

Євстигнєєв також зазначив, що є одним з представників ошуканих Балашовим інвесторів у відкритому проти нього кримінальному провадженні про шахрайство при будівництві клубного будинку New York. "Через якийсь час приїхав Балашов з двома охоронцями, як потім виявилося, озброєними. Він миттєво втратив самовладання і через 30 секунд розмови спочатку штовхнув, а потім завдав мені удари в голову", - повідомив юрист.

Крім того, акцентує Євстигнєєв, під час нападу у нього "вирвали папку з документами й забрали телефон. У поточний момент за фактом нападу і пограбування юриста і журналіста відкрито кримінальне провадження.

"Може бути підготовка до переговорного процесу": Тимочко вказав на нюанс зі зміною міністра оборони РФ

вівторок, 14 травень 2024, 14:25

У Росії вперше за 12 років новий міністр оборони. Багато аналітиків сходяться на думці, що зміна міністра означає – Путін готується до затяжної війни. Проте відсторонення "зашквареного" Шойгу та заміна його на економіста з міжнародними зв'язками може б...

Росіяни хотіли наступати на дві області одночасно: Буданов розповів про зрив плану окупантів

вівторок, 14 травень 2024, 13:07

Росіяни від початку планували наступати на Сумську область разом з Харківською. Про це повідомив в ефірі телемарафону Кирило Буданов - очільник Головного управління розвідки України, передають Патріоти України. "Стосовно Сумської області, росіяни від ...