Чекай на сотні тисяч домовин, Росіє: "Російські матері мають зрозуміти, що українці битимуться до останньої краплі крові", - Джонсон

У Росії повинні зрозуміти, що у разі військового вторгнення в Україну, їм доведеться боротися з українцями, які готові захищати рідну землю до останньої каплі крові. Про це прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив під час спільного брифінгу із президентом України Володимиром Зеленським, зазначають Патріоти України.

“Ми робимо усе можливе, щоб посилити спроможність України чинити військовий опір. Але я думаю, найкраще, що ми можемо зробити – це все ж таки донести до російських громадян можливість того, що відбудеться. Реальність того факту, що українці будуть оборонятися, вони будуть битися за свою країну. Українці будуть опиратися до останньої краплі крові”, – зазначив Джонсон.

Він наголосив, що 200-тисячна армія України є надзвичайно потужним аргументом. А тому російським матерям “варто пам’ятати про життя своїх синів”.

“Можливо, це утримає Путіна від посилення конфлікту, і ми повернемося до діалогу щодо цього”, – додав британський лідер.

“Подальше вторгнення Росії в Україну було б політичною та гуманітарною катастрофою, а також військовою катастрофою. Мені здається, що це було б військовою катастрофою як для Росії, так і для світу. І потенційне вторгнення було би поразкою для президента Путіна”, – наголосив Джонсон.


Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...