"Чекаємо контрнаступу ЗСУ, техніка їм надходить серйозна": Соловйов помітно засумував через новини з України

Російський топпропагандист Володимир Соловйов помітно зажурився через майбутній контрнаступ ЗСУ та постачання Україні західної техніки. Він закликав окупантів готуватися, передають Патріоти України.

Про це ведучий росТБ говорив в ефірі своєї передачі. Він зазначив, українська армія отримує досить серйозну техніку, від чого загарбникам стає неспокійно.

"Все-таки тревожно. Чекаємо ми контрнаступу. Не треба ніякої іронії. Техніка з того боку надходить серйозна, надходить її багато, війська готуються. Тому треба чекати і бути готовими", – видав Соловйов.

"Зайнявши цю висоту, противник зможе з неї працювати": Офіцер ЗСУ розповів про наслідки в разі окупації Часового Яру

вівторок, 30 квітень 2024, 8:48

Якщо окупаційним військам Росії вдасться захопити Часів Яр на Донеччині, то місто стане для ворога вихідним рубежем на Костянтинівку. ЗСУ будуть змушені відтягнути свої вогневі засоби. Про це в інтерв'ю УП розповів замкомбата 5-ої штурмової бригади та...

Ворог намагається використати вікно можливостей: Згурець оцінив ситуацію на фронті

вівторок, 30 квітень 2024, 8:37

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець вважає, що піврічне затримання військової допомоги від США та виснаження за цей час наших підрозділів створили умови. для активізації противника на полі бою. Про це він розпов...