Чекаємо на істерику Москви: Президент Зеленський підписав рішення щодо поглиблення інтеграції України в НАТО

Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО від 4 червня 2021 року “Про невідкладні заходи щодо поглиблення інтеграції України до Організації Північноатлантичного договору”. Відповідний указ Президента України №307/2021 опубліковано на сайті глави держави, зазначають Патріоти України.

“Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю: увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 4 червня 2021 року “Про невідкладні заходи щодо поглиблення інтеграції України до Організації Північноатлантичного договору” , – йдеться в повідомленні.

Повідомляється також, що Україна буде розглядатися реальним кандидатом на членство в НАТО у разі досягнення серйозного прогресу в усіх сферах життєдіяльності держави, а успішне впровадження внутрішньодержавних реформ є неможливим без ефективного інтегрування принципу забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків до всіх сфер державної політики.

Також, в РНБО наголосили, що Україна вживає заходів для інтенсивної взаємодії з НАТО та державами-членами Альянсу з метою реалізації рішень стосовно євроатлантичних прагнень України, які зафіксовані в Декларації Бухарестського саміту, прийнятій главами держав і урядів, що взяли участь у засіданні Північноатлантичної ради в Бухаресті 3 квітня 2008 року.

Зазначається, що контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим указом, покладається на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.


З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...