Чекаємо на помсту "найвеличнішого лідера сучасності?": Ярош розкритикував Зеленського

Радник головнокомандувача ЗСУ Дмитро Ярош у нещодавньому інтерв'ю заявив, що Володимир Зеленський не має великого авторитету серед військовослужбовців української армії, передають Патріоти України.

Крім цього, екс-лідер "Правого сектору" наголосив на недостатній роботі глави держави щодо забезпечення військових. За його словами, якщо президент поставить у пріоритет армію, тоді військові його поважатимуть. "Ну, знаючи, як Зеленський ставиться до будь-якої критики, слід чекати на організаційні висновки щодо Яроша найближчим часом. Цей недопрезидент між можливістю підвищити свій авторитет в армії і звільнити того, хто говорить правду, не замислюючись, обере друге", - прокоментував перспективи Яроша блогер Олег Шарп.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"