"Чекаємо на відповідь": У Путіна заявили, що передали Україні проєкт документа "з чіткими формулюваннями"

Спікер Кремля Дмитро Пєсков заявив, що Москва передала Україні російський проект документа з "чітко виробленими формулюваннями". Тепер в РФ чекають відповіді від Києва. Прессекретар президента країни-агресора РФ Володимира Путіна під час брифінгу 20 квітня звинуватив українську сторону в тому, що вона нібито "постійно відходить від своїх слів", передають Патріоти України.

За словами Пєскова, це "має погані наслідки" "в плані ефективності переговорів". "Наразі українській стороні передано наш проект документа, який включає абсолютно чіткі вироблені формулювання. М'яч на їхньому боці, чекаємо на відповідь", – сказав спікер Кремля.

Пєсков також заявив, що "динаміка роботи української сторони" нібито "залишає бажати кращого". "Велику схильність до інтенсифікації переговорного процесу українці не виявляють", – поскаржився прессекретар Путіна.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...