Чекаємо на здійснення обіцянки: Саакашвілі поклявся, що Коломойський сидітиме в буцегарні

У мережі пригадали, як одіозний політик обіцяв домогтися "справедливості" щодо олігарха. Чи буде він старатися зараз втілити свою обіцянку у життя?

Міхеїл Саакашвілі. Фото: соцмережі.

Екс-голова Одеської обласної державної адміністрації, колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі колись заявив, що має намір домагатися тюремного ув'язнення для бізнесмена Ігоря Коломойського, який "грабує Україну". Про це він заявляв 11 листопада 2016 року на прес-конференції в Києві, зазначають Патріоти України.

"Коломойський сяде в тюрму, коли ми будемо при владі, щоб ніхто не сумнівався. Я таких слів на вітер ніколи не кидаю: Коломойський буде сидіти. І жодна Швейцарія його не врятує. При моїх зв'язках таких, як він, я дістану і з Швейцарії, і з Малайзії. і всіх інших теж", - запевнив він.
Саакашвілі додав, що буде домагатися терміну для Коломойського, "не тому що я такий злий, а тому, що цього вимагає закон, справедливість і інтереси народу України". На прес-конференції Саакашвілі, зокрема, звинуватив Коломойського в організації цькування на підконтрольному йому телеканалі.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....