"Чекаємо нове істеричне відео": Соцмережі бурхливо обговорюють розпад коаліції в Раді

Новообраний президент тепер не може розпустити парламент, не порушивши Конституцію.

Українці бурхливо обговорюють рішення "Народного фронту" про вихід з парламентської коаліції. Свої думки з цього приводу вони, не соромлячись, висловлюють в соцмережах, передають Патріоти України.

"Народний фронт" офіційно заявив про виход з парламентської коаліції. Депутати поставили шостому класичну "вилку". З одного боку він тепер не зможе терміново розпустити парламент, хоча шкворчить сильно. А якщо все ж таки шкворчить дуже сильно, то треба йти на порушення Конституції, гарантом якої він кагбє і виступає", - написав у Facebook про складну дилему для Зеленського ветеран АТО з Мелітополя Олексій Петров.

Крім того, деякі навіть запропонували Зеленському подальшу схему дій у зв'язку зі сформованими обставинами. "Якщо Володимир Зеленський розпустить в пн ВР, спираючись на те, що коаліції давно вже не існує за різними ознаками, то сподіваюсь, що одночасно будуть порушені кримінальні провадження щодо осіб, які вводили в оману суспільство щодо коаліції. Це і голови фракцій, включаючи Луценка, і керівництво парламенту", - дав пораду майбутньому гаранту активіст Олексій Гриценко.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...