Чекати дива довелося довго: В Україні ввели санкції проти телеканалів Медведчука

Президент України Володимир Зеленський підписав 2 лютого указ №43/2021, яким ввів в дію рішення РНБО про санкції проти ряду телеканалів голови політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука. Про це йдеться на сайті глави держави, передають Патріоти України.

Зокрема, санкції введені проти телеканалів NewsOne, 112 Україна, ZIK. Йдеться про повне блокування активів, анулювання ліцензій, заборону на виведення активів і ряд інших обмежень строком на 5 років.

Крім цього, телеканали не зможуть передати свої права на об'єкти інтелектуальної власності іншим особам. Також під санкції потрапив власник телеканалів Тарас Козак. Контролювати виконання рішення має голова РНБО Олексій Данилов.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...