Чекатимуть з кайданками в аеропорту: У ДБР спростували відкликання прокурором із суду клопотання про арешт Порошенка

Найвеличніший наказ не скасовував

У Державному бюро розслідувань (ДБР) виступили зі спростуванням того факту, що з Печерського райсуду Києва нібито відкликали клопотання про арешт п'ятого президента та лідера Євросолідарності Петра Порошенка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства, зазначають Патріоти України.

Зокрема, стверджується, що інформація у ЗМІ не відповідає дійсності і «зазначені процесуальні рішення не ухвалювалися».

Водночас Українська правда з посиланням на рішення Печерського суду від 29 грудня повідомила, що прокурор хотів відкликати клопотання «для доопрацювання», і слідчий суддя ухвалив відповідне рішення.

Нагадаємо, що п'ятому президентові України, лідеру партії «Європейська солідарність» Петру Порошенку підписали підозру в держзраді та сприянні та сприянні терористичним організаціям «ДНР» та «ЛНР». Також його викликали на допит на 23 грудня. Сам же Порошенко, який перебуває за кордоном, заявив, що повернеться до України лише у першій половині січня. Офіс генпрокурора погодив клопотання про обрання запобіжного заходу екс-президенту Петру Порошенку у вигляді арешту з можливістю внесення застави у розмірі 1 млрд грн.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...