Чекав на "гостинний прийом" за "звільнення від фашистів": Полонений вагнерівець зізнався, що брав участь в окупації 2014 року

Україна вже 17 добу дає впевнену відсіч рашистським окупантам. У полон до Служби Безпеки України потрапив бойовик ПВК "Вагнер", інформують Патріоти України.

СБУ оприлюднила відео з допитом бойовика російської приватної військової компанії. Вагнерівець, зокрема, похизувався своїм досвідом і "успішними операціями" у Сирії та на Донбасі у 2014 – 2015 роках.

Чекав на "гостинний прийом"

Окупант вірив у казки свого командування, яке обіцяло загарбникам, що їх зустрічатимуть на українській землі з хлібом та сіллю. "Нам сказали, що мирне населення буде зустрічати нас з усмішками на обличчі і наше завдання – звільнити їх від фашистів", – розповів полонений вагнерівець.

Рашист, схоже, не розумів, що Україна 2022 року – це не та країна, що була у 2014-у. Зараз наші військові здатні знищити навіть найпрофесійніших російських окупантів.

В СБУ зазначили, що цього вагнерівця вдалось схопити під час розвідки у районі Новоукраїнки, коли орк намагався прокласти маршрут для основних сил загарбників, які хотіли вийти на Херсон через Донецький напрямок.

Оточення Харкова можливе? Військовий експерт відповів, чи вдасться ворогові захопити місто

субота, 18 травень 2024, 9:05

Російські окупанти не мають достатньо сил для прориву до Харкова через Вовчанськ, Куп'янськ або з напрямку Луганщини. Про це сказав генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспрес...

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...