"Чекісти" готують ліквідацію дурня-запроданця? Нардеп ОПЗЖ Кива "привітав" Київ з річницею визволення від гітлерівців розстрілом портрету Бандери (відео)

Так підставляти агента у дусі "чекістів Путіна". Лунає думка, що Москві мертвий Кива вже корисніший ніж живий. У випадку ліквідації зарозумілого "ланцюгового пса" звісно у всьому звинуватять "біндєр"

Скандальний нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива вчергове зняв провокаційний ролик зі зброєю в руках. Депутат у тирі "привітав" киян з річницею звільнення міста від нацистських окупантів, розстрілом портрета ватожка ОУН, котрий сидів в нацистському таборі смерті, зазначають Патріоти України.

Кива взяв до рук зброю і розстріляв портрети, зокрема, представників українського руху опору, серед яких помітили й Степана Бандеру.

"Ми, члени організації антифашистського руху "Патріоти – За життя", вирішили почати відзначати свято, розстрілюючи нацистів, як колись їх розстрілювали наші діди і прадіди", – сказав нардеп, після чого Ілля Кива зробив десяток пострілів у розміщені "цілі".


Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...