"Чемодан, вокзал, родимый Мордор": Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій розповів, що чекає на сотні тисяч переселенців з РФ, які переїхали до Криму після анексії

Віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков розповів, що загрожує росіянам, які переїхали до Криму. Він попередив іх про депортацію, коли півострів повернеться під контроль України. Про це пан Рєзніков заявив у ефірі телеканалу "Дім", зазначають Патріоти України.

Урядовець та правник зазначив, що Росія намагається асимілювати населення Криму. Для цього на півострів прибуло 500 тисяч росіян, щоб розмити етнічне населення.

"Що стосується долі цих людей, яких завезли. Вони не громадяни України, вони приїхали або добровільно, або насильно ... Вони пособники цього злочину, що вчиняється офіційної Росією, офіційним Кремлем. Тому їх доля ... Я не люблю слово" депортація ", воно несе дух сталінського режиму. Але українським законодавством передбачено видворення з країни ", - підкреслив глава Мінреінтеграціі.

Разом з тим Рєзніков зазначив, що якщо громадянин Росії прибув на окуповану територію законним шляхом, ймовірно, до нього «не буде питань".

"Всі, хто потрапив незрозумілим нам шляхом, вони всі порушники закону, який регулює правила перетину кордону України. Вони все підлягають видворенню. Є така адміністративна процедура", - підсумував він.


Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...

Бояться намірів Путіна: Країни Балтії будують укріплення на кордоні з Росією, - Financial Times

четвер, 18 квітень 2024, 10:50

Естонія значно зміцнить східний кордон НАТО з Росією. Сотні посилених бункерів буде побудовано як частину нової оборонної лінії для захисту країн Балтії - і, як наслідок, всього західного оборонного альянсу - від нападу Росії, передають Патріоти Україн...