Чемпіон Європи та СРСР Анатолій Древаль не підкорився окупантам - його стратили, а будинок спалили

Анатолій Древаль - чемпіон Європи та СРСР з автомобільного багатоборства, ветеран автомобільного спорту, талановитий механік і каскадер, загинув від рук рашистських окупантів, передають Патріоти України.

Зайди у жаб'ячій формі жили в його домі, спокійно переступаючи через тіло на порозі, а потім все підпалили. Донька місяць писала батькові листи, доки зрозуміла, що відповіді не дочекається. І вчора, по приїзду з табору біженців у Франції, поховала прах тата на Байковому.

Небажання емігрувати подалі від окупантів попри умовляння родини – це вибір немолодих батьків, який важко прийняти дітям.

У своїй хаті залишився й батько фотографа Наталі Древаль-Печоріної. А коли прикотили танками окупанти, і почали розстрілювати собак у дворі, то вийшов і присоромив чужинців. Орки стратили відважного чоловіка за непокору.

"Рашисти вбили його за те, що коли вони вторглися до його подвір'я, й вбили двох його собак, він вийшов до них із викруткою і почав матом їх проганяти. Тато міг,в нього був досить різкий характер і він завжди говорив те, що думає. Росіяни вбили тата прямо біля дверей в будинок", – пригадує донька Древаля.

Розстріляний чоловік більше місяця пролежав на порозі власного будинку, у якому деякий час жили російські солдати-вбивці, Після того, як рашисти вибралися з будинку, вони спалили його вщент.

Ймовірно, підпалюючи будинок, окупанти сподівалися, що тіло чоловіка так само згорить до тла і ніхто не дізнається, що чоловіка було вбито. "Немає тіла - немає діла", – припускає Наталя.

У відео також є мудрі поради прихожанам, чиї батьки перебувають в окупації від отця Андрія, настоятеля Свято-Миколаївського храму ПЦУ в місті Ірпінь.

Відповідав за забезпечення бійців на фронті: З Міноборони звільнили топ-чиновника

вівторок, 23 квітень 2024, 21:15

23 квітня Кабінет міністрів звільнив заступника голови Міністерства оборони Віталія Половенка. Його лише взимку призначили на цю посаду. Про це повідомив пресцентр уряду, передають Патріоти України. У Кабміні не вказали причину його звільнення. Серед з...

Україна може запустити виробництво Patriot: Посол Маркарова зробила гучну заяву

вівторок, 23 квітень 2024, 20:44

Перенесення виробництва Patriot в Україну є цілком реальним і переговори щодо цього вже ведуться. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Така задача у нас стоїть і від презид...