"Через 10 - 20 років буде "велика війна у світі": Данілов закликав готуватися заздалегідь, Україні - теж

Україні варто готуватися до того, що через 10 – 20 років у світі буде "велика війна". Тож нам треба модернізувати своє озброєння, щоб бути готовим до цього. Таку думку висловив секретар РНБО Олексій Данілов, передають Патріоти України.

"Те, що через 10-15-20 років буде велика війна у світі, я в цьому більш ніж упевнений. Вона обов'язково буде", – переконаний Олексій Данілов.

Відтак Україні важливо і надалі розробляти напрацювання в оборонній сфері. Адже це стане в пригоді не лише нам. "Наші здобутки в оборонній сфері, те, що ми показали, що ми можемо виробляти, і наш потенціал, і наш розум, розум наших конструкторів, дуже важливий. У світі небагато таких країн, які мають подібні спроможності", – наголосив секретар РНБО.

Однак він розповів і про те, над чим Україні доведеться ще чимало попрацювати. Перш за все – систематизувати роботу. А також привести все до ладу на законодавчому рівні.

"У нас є певні проблеми законодавчого рівня, коли законодавець визначає, що має бути в армії. Яке вони до цього мають відношення?" – висловив невдоволення Олексій Данілов.

За його словами, військові мають робити замовлення, а держава має забезпечувати їх цим. "І те, що замовили військові, має бути найсучасніше, воно має бути якісне і в достатній кількості. Тоді буде перемога", – наголосив Олексій Данілов.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...