Через дерева, які спиляли: У Херсоні соратник Киви побив журналіста (відео)

Порушено кримінальну справу за статтею про перешкоджання законній професійній діяльності журналіста.
Кирило Стремоусов. Фото: соцмережі.

У вівторок, 23 червня, співробітнику херсонського онлайн-видання газета «Вгору» Дмитру Багненку в прямому ефірі погрожував проросійський активіст Кирило Стремоусов. Про це повідомляється на сторінці в Facebook Української Гельсінської спілки прав людини, передають Патріоти України.

Зазначається, що Стремоусов був незадоволений публікацією журналіста про скоординоване спилювання дерев під парковку на центральному проспекті Херсона. Вчора Багненко вів зйомку з місця будівництва цієї самої парковки. З кафе поблизу вийшов Стремоусов з колишнім поліцейським Валерієм Кулешовим.

«До того, як я увімкнув камеру, Стремоусов штовхнув мене і вдарив по голові. Після цього він і Кулешов почали мені погрожувати. Я викликав поліцію», - розповів Дмитро. Стремоусов погрожував журналісту і вимагав припинити писати про нього в Мережі.

Поліцейські опитали і Багненка, і Стремоусова. Кулешов від дачі показань відмовився. Порушено кримінальну справу за статтею про перешкоджання законній професійній діяльності журналіста. Нагадаємо, що Стремоусов був членом «Соціалістичної партії України», яку очолював нинішній нардеп Ілля Кива.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...