Через два дні після серії терактів у Дагестані: У Махачкалі знову стрілянина

У столиці Дагестану Махачкалі увечері у вівторок, 25 червня, знову відбулася стрілянина. За даними місцевих ЗМІ, по російських силовиках у місті знову відкривали вогонь.

Відео зі стріляниною в місті публікують російські пабліки.

Telegram-канал Shot повідомляє, що у Махачкалі розшукують двох озброєних людей, які відкрили вогонь по співробітнику ППС. У місті загальний збір співробітників МВС.

Зазначається, що один зі співробітників патрульно-постової служби побачив підозрілу чорну пріору, усередині якої були дві людини, одягнені у все чорне. При спробі наблизитися вони відкрили стрілянину, після чого зникли.

За даними ЗМІ, дороги в місті перекрито. Офіційної інформації від російської влади немає.

Невблаганний листоноша поставить на "лічільник": Кабмін оголосив про нові зміни у правилах вручення повісток до ТЦК

п’ятниця, 28 червень 2024, 21:45

Якщо адресат проігнорує сповіщення Укрпошти, рекомендовані листи з повістками будуть вважатися врученими після закінчення терміну очікування у відділенні зв'язку. Кабінет міністрів вніс зміни до Правил надання послуг поштового зв’язку щодо оповіщення п...

""Я поговорив би з Путіним": Трамп розкритикував допомогу Україні та пообіцяв закінчити війну

п’ятниця, 28 червень 2024, 21:30

Експрезидент США Дональд Трамп під час дебатів з главою держави Джо Байденом розкритикував адміністрацію Штатів за надання Україні військової допомоги. Його не влаштовує, що ЄС нібито виділяє на Україну значно менше коштів, саме тому треба змусити НАТО...