Через два дні святкував би 21-річчя: На Харківщині "денацифікували" окупанта із загону "Боба Марлі", який знищував Маріуполь (фото)

Під час визволення населених пунктів Харківської області наші війська знаходять трупи ліквідованих окупантів прямо на вулицях. У селі Піски-Радьківські виявили тіло 21-річного бійця армії РФ із випискою з військкомату, передають Патріоти України.

Про це повідомила журналістка Марія Авдєєва на своєму Telegram-каналі. "Обозреватель, використовуючи персональні дані знищеного окупанта, з'ясував, хто він такий. За попередніми даними, Данило Семенов мав відзначати 21 рік за два дні – 30 вересня. У себе вдома в Липецькій області він шукав роботу за фахом інженер-будівельник.

Він носив на своїй формі шеврон "Загону Боба Марлі". За даними українських медіа, російських бойовиків із переможними шевронами помітили під час боїв за Маріуполь у березні поточного року.

Ситуація складна: Україні доведеться тимчасово відходити на деяких ділянках фронту, - майор запасу

субота, 27 квітень 2024, 9:23

Цілком можливо, що на деяких ділянках фронту Україні доведеться тимчасово відступати. Таку думку в ефірі телеканалу "Київ24" висловив майор запасу, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, передають Патріоти України. "Чи зможемо ми повернут...

"Індикатори дуже зрозумілі": Чалий спрогнозував, скільки часу є в України, щоб виграти війну у Росії

субота, 27 квітень 2024, 9:05

Затримавши більш ніж на пів року рішення про виділення Україні військової допомоги, американські союзники дали Росії значний карт-бланш для організації наступу. Зараз Україна знаходиться у "дуже непростій" обороні і має не так багато часу для того, щоб...