Через інавгурацію Байдена Трамп запровадив надзвичайний стан у Вашингтоні

Президент США Дональд Трамп схвалив запровадження надзвичайного стану у Вашингтоні через інавгурацію переможця президентських виборів Джо Байдена, котра має відбутися 20 січня. Про це йдеться в офіційному повідомленні Білого дому, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні президент Дональд Трамп оголосив, що в окрузі Колумбія запроваджується надзвичайний стан, та наказав направити федеральну допомогу у доповнення до зусиль міста реагувати на надзвичайну ситуацію, яка виникла у зв’язку із 59-ю інавгурацією президента з 11 по 24 січня", - сказано в документі.

Відповідно до цього розпорядження, Міністерство внутрішньої безпеки США та Федеральне агентство з надзвичайних ситуацій (FEMA) мають координувати всі дії щодо надання допомоги. Вказується, що FEMA має право залучати необхідні ресурси, щоб полегшити боротьбу із наслідками цієї ситуації.

Підставою для цього стало те, що Федеральне бюро розслідувань США має інформацію про загрози збройного насильства з боку правих екстремістів під час серії протестів, запланованих у січні у Вашингтоні та в столицях штатів.


"Бавовни" стає все більше: Розвідка Британії оцінила здатність Москви захистити військові заводи від українських дронів

вівторок, 16 квітень 2024, 16:38

Російська влада намагається балансувати між захистом заводів у глибині країни та військ на лінії фронту. Пріоритет віддається військовим, а чи не цивільним, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter. Як за...

У Кремлі відповіли на ідею Макрона щодо "олімпійського перемир'я" в Україні

вівторок, 16 квітень 2024, 15:56

Кремль відхилив заклик президента Франції Еммануеля Макрона до "олімпійського перемир'я" в Україні. Як пише The Guardian, речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що є дещо, що "значно ускладнює процес розгляду подібних ініціатив", передають Патр...