Через кілька тижнів ми зрозуміємо, чи виживе Україна, - Дуда

Найближчим часом ситуація в Україні може бути критичною через повідомлення про можливий повторний наступ Росії. Тому за кілька тижнів світова спільнота зрозуміє, чи «виживе Україна». Про це заявив президент Польщі Анджей Дуда під час Міжнародного форуму у Давосі, передають Патріоти України.

Польський президент наголосив, що російська армія, яка ще не ослабла, готується до нового наступу в Україні. Тому Києву потрібно надати більше танків. "Через кілька місяців чи тижнів настане вирішальний момент і ми зрозуміємо, чи виживе Україна", - заявив він.

Росія, за даними української розвідки, може готувати різні сценарії повторного наступу, а російський диктатор Володимир Путін не відмовився від своєї стратегічної мети – знищення українського народу та держави.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...