Через кримінальну справу проти неї в Україні: Росія відмовила в громадянстві колаборантці з Києва

Колаборантці з Києва, яка виїхала на територію країни-агресора РФ, відмовили в російському громадянстві. Причина відмови — кримінальна справа проти жінки в Україні за підтримку вторгнення РФ. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

За їхніми словами, в Україні на колаборантку завели кримінальну справу за підтримку російського вторгнення і заперечення воєнних злочинів росіян у Бучі. Повідомляється, що жінка приїхала до Москви через Європу і подалася на громадянство країни-агресора, однак міграційна служба відмовила їй, бо вона перебуває під слідством.

«Виявляється, що дані про розшук киянки були завантажені в Інтерпол і тепер потрапили й в російські бази даних. Спроби пояснити, що там її переслідують за підтримку Росії ні до чого не привели. У міграційній службі заявили, що винятків у правилах немає», — повідомляють російські ресурси.

Європа почала повертати українців додому? Нові "сюрпризи", які чекають на біженців

вівторок, 21 травень 2024, 14:58

У Чехії знайшли спосіб сприяти поверненню українських біженців додому. Відповідну пілотну програму уже тестує місцеве МВС. Програма тимчасова, тому допоможуть лише кільком сотням людей. . Що придумали в Чехії, а також чим та як мотивують переселенців п...

Великий план: Польща отримала кредит у €300 млн на будівництво "залізного купола"

вівторок, 21 травень 2024, 14:44

Європейський інвестиційний банк надав Польщі кредит на €300 млн на будівництво "залізного купола" та його супутникового компонента. Про це заявив польський прем’єр-міністр Дональд Туск на пресконференції з головою ЄІБ Надією Кальвіно у Варшаві. За слов...