Через нестачу грошей: Зеленський заявив, що Україна може зменшити кількість міністерств

Президент України Володимир Зеленський, відповідаючи на запитання кореспондентки NV Юлії Забєліної, розповів, що обговорює з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем скорочення кількості міністерств в Україні через брак грошей, передають Патріоти України.

«У нас є ця розмова з прем'єр-міністром, і вона базується виключно на дефіциті грошей. Якщо відповідний дефіцит буде продовжуватись, ми будемо робити все, щоб інфраструктура управління нашої держави, і це не тільки про Кабмін йдеться, зменшилась. І це є такий формат, ми до нього підготовлені - зменшення кількості міністерств, зменшення кількості міністрів, легше управління або дешевше, скажімо так. Не легше управління, скоординованіше», — заявив Зеленський.

За словами президента, у нього є «абсолютно відкритий діалог» щодо цього з прем'єром Денисом Шмигалем. «Я думаю, що показником буде розуміння, що ми будемо мати навесні, місяць-два і будемо все розуміти», — спрогнозував Зеленський.

Президент також заявив, що чекає на результат аудиту в армії, який мають провести Міноборони та головнокомандувач Олександр Сирський разом з Генштабом. «Там також будуть відповіді на ці запитання», — зазначив він.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...