Через передавання ракет Taurus: Медведєв хоче бомбити Німеччину

В Росії заступник голови Радбезу Медведєв знову розмріявся. Він заявив, що німецькі заводи стануть для окупантів "законною ціллю", якщо Німеччина передасть Україні ракети Taurus. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

Так, колишній президент РФ засмутився, що в Німеччині розглядають можливість передати українській армії далекобійні ракети Taurus. голова комітету Бундестагу з питань оборони Марі-Агнес Штрак-Ціммерман ввжає, що наша держава має право атакувати цілі на територіях Росії. "Ну в такому разі й удари по німецьких заводах, де ці ракети роблять, будуть повністю відповідати міжнародному праву. Все-таки ці недоумки активно штовхають нас до третьої світової”, - сказав Медведєв.

Крім того, він погрожує і Великій Британії, що нібито РФ буде атакувати їхніх інструкторів після того, як глава оборонного відомства Грант Шеппс повідомив, що його країна розширить програму підготовки українських солдатів.

"Шойгу намагався зберегти посаду": Експерт пояснив, чому окупант так поспішали з наступом на Харківщині

понеділок, 20 травень 2024, 6:50

Військовий експерт Михайло Притула вважає, що Шойгу намагався зберегти посаду міністра оборони РФ, розпочавши наступ на Харківщині повністю непідготовленим угрупованням військ. Таку думку він висловив в етері "Еспресо". "Росіяни почали наступ на Харків...

Європа має готуватись до низки терактів, які можуть бути в найближчі півроку: Політолог вказав на велику небезпеку

понеділок, 20 травень 2024, 6:30

"Європейські країни мають готуватись до того, що в найближчі півроку може бути низка терактів по всій Європі. Особливо після теракту в ТРЦ "Крокус іті хол". Оскільки в Росії зрозуміли, що можуть використати цей теракт дуже ефективно у своїх цілях. Відп...