Через підтримку Лії Ахеджакової: У РФ запропонували "стерти" Барбару Брильську з "Іронії долі" (відео)

Польська акторка та зірка фільму "Іронія долі" Барбара Брильська порадила Лії Ахеджаковій, яка була народжена в Дніпрі, виїхати з РФ. Ця пропозиція їй надійшла після того, як 84-річну Ахеджакову звільнили з театру "Современник". Своїми коментарями полячка розлютила заступницю голови комітету Держдуми Росії з розвитку суспільства, тому та запропонувала "стерти" обличчя Барбари з відомої кінострічки. Така ідея спала на думку Ользі Занко, і вона поділилася нею у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Крім того, росіянка за допомогою нейромережі показала, як фільм "Іронія долі" може виглядати без Брильської. Фанатка Путіна замінила головну героїню на Валентину Тализіну (щоб подивитися фото та відео, доскрольте сторінку до кінця).

"Для актора найстрашніше покарання - забуття. Колись улюблена усією країною акторка Брильська зробила свій вибір, назвавши своїх шанувальників "проклятих Богом людьми". Наша країна подарувала їй славу і шану, але ми також легко можемо і стерти цю акторку з "Іронії долі" – видала Занко.

У мережі відразу почалося обговорення божевільної, на думку росіян, ідеї депутата Російської Федерації: "Маячня. Фільм тут ні до чого", "Я б внесла пропозицію за тупі ініціативи позбавляти на місяць зарплати наших законотворців", "Люди, одумайтеся! Ви що збожеволіли? Це гарний культовий фільм", "Яка гидота ця ваша Дума", "Можна поміняти на обличчя Газманова або Лепса".

"Колеги геть байдужі до питання": Нардепка підготувала альтернативну версію законопроєкту про демобілізацію

неділя, 28 квітень 2024, 16:06

Народна депутатка Інна Совсун заявила, що підготувала ще одну версію законопроєкту про демобілізацію на тлі наміру влади створити подібний документ у термін до 8 місяців. Вона наголосила на важливості швидшого ухвалення рішення в цьому питанні. Про це ...

Ексголова МЗС Литви пожартував про знищення Кримського мосту, у Росії дипломату пригрозили "судним днем"

неділя, 28 квітень 2024, 15:30

Ексміністр закордонних справ Литви, а нині посол країни у Швеції Лінас Лінкявічюс пожартував про знищення Кримського мосту. У Росії вибухнули погрозами. 27 квітня Лінкявічюс опублікував у X (Twitter) жарт про Кримський міст, передають Патріоти України....