Через подкаст "Х*й війні": У Росії заблокували музичний сервіс SoundCloud

У Росії за рішенням прокуратури заблокували музичний стрімінговий сервіс SoundCloud. Про це повідомляє російське видання Медіазона з посиланням на дані реєстру Роскомнагляду, передають Патріоти України.

Доступ до сервісу був обмежений за статтею 15.3 федерального закону РФ, що регламентує обмеження доступу до сайтів, що закликають до масових заворушень та екстремістської діяльності або розповсюджують недостовірну інформацію.
Сам сервіс рішення російської прокуратури поки що не коментував.
Видання зазначає, що на SoundCloud викладали свої роботи автори подкастів. Раніше Генпрокуратура зажадала від платформ видалити подкаст Медіазони Х*й війні, а також присвячені війні подкасти російської служби ВВС, Холоду та інших видань.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...