Через сексизм і медіакілерство: “Євросолідарність” оголосила бойкот телеканалу "1+1", розгорівся скандал

Парламентська фракція “Європейська солідарність “оголосила бойкот телевізійному каналу “1+1”, звинувачуючи дане ЗМІ в маніпуляціях, сексизмі, медіакілерстві та поширенні проросійських меседжів. Про це повідомляє прес-служба політичної сили, передають Патріоти України.

Так депутати “Євросолідарності “підтримали голову своєї фракції Ірину Геращенко після ефіру шоу “Право на владу” на “1+1”. У фракції вважають, що те, що відбувається під час ефіру було замовною інформаційною атакою явно проросійського характеру на команду Петра Порошенка.

Депутат Марія Іонова заявила, що Геращенко на політичному шоу піддавалася атакам як Мати і жінка, а не як професіонал і в такому становищі сьогодні знаходяться всі жінки-політики в Україні. На думку Іонової, на телеканалі довели, що в українській політиці сексизм та інформаційне кілерство є нещадними і нищівними.

Нардеп уточнила, що фракція оголошує “1+1” тотальний бойкот до того, як на каналі повністю визнають свої помилки і принесуть Ірині Геращенко публічні вибачення.

У свою чергу нардеп і генерал-лейтенант Михайло Забродський заявив, що те, що відбувається в медіа – це не шлях у майбутнє, а заяви окремих військовослужбовців точно не робить честі погонам і державі.

Забродський додав, що бойкот телеканалу є початком боротьби “Євросолідарності” за права жінок, чоловіків, громадян України, заручників і всіх тих, хто їх звільняв. Він вважає, що на останньому ток-шоу “Право на владу” фігурувало занадто багато “наративів ворога”.

Народний депутат Вікторія Сюмар заявила, що те, що відбувається під час політичної програми є не журналістикою, а зманіпульованим і зрежисованим шоу, на якому “натовп шакалів” намагалися побольніше вкусити “єдину героїню” Ірину Геращенко.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...