Через те, що "асоціюється зі скандалами та сумнівними піар-акціями": Нардепа Тищенка позбавили посади в партії

Скандального народного депутата, заступника голови парламентської фракції "Слуга народу" Миколу Тищенка позбавили повноважень голови Закарпатської обласної організації партії. Про це у "Слузі народу" заявили у вівторок ввечері, передають Патріоти України.

Повноваження Тищенка достроково припинені. Відповідне розпорядження видала голова партії, народна депутатка Олена Шуляк. "Сьогодні в умовах повномасштабної війни з Росією, партія має асоціюватися зі щоденною кропіткою роботою по допомозі фронту і укріпленню тилу, яку проводять тисячі членів нашої політичної команди, а не із публічними скандалами, сумнівними піар-акціями та сварками", – заявила Шуляк.

Також депутатка заявила, що від регіональних організацій сьогодні залежить ефективність виконання завдань, які перед партією ставить президент і українське суспільство. "Відтак, маємо зміцнювати обласні організації, забезпечувати довіру до них з боку партійців, лідерів місцевого самоврядування, депутатського корпусу, виборців і всіх мешканців відповідних регіонів. Війна робить вимоги жорсткішими, а оцінки - відвертішими. Репутаційна бездоганність, ефективність рішень та міцний зв'язок із людьми – такими принципами партія, що створена президентом і делегувала монобільшість до парламенту, буде керуватися на практиці. У тому числі - при ухваленні кадрових рішень", – сказала вона.

Шуляк призначила виконуючим обов'язки осередку партії Віктора Микиту. Микита – голова Закарпатської обласної державної адміністрації.

Зона смерті: Де в Україні найбільше "зникло безвісти" російських окупантів і хто їх шукає

субота, 4 травень 2024, 7:30

Найбільше російських воєнних злочинців "зникло безвісти" в Україні у Покровському та Бахмутському районах Донецької області. На цей регіон приходиться 55% усіх окупантів, яких розшукують родичі з Росі. Відповідні дані опублікував державний проєкт "Хочу...

"Чорна діра" над Балтикою: ЗМІ заявили, що глушити GPS-сигнали на східному фланзі НАТО може надсекретна російська зброя

субота, 4 травень 2024, 7:24

За словами журналістів, є думка, що за перешкодами GPS на східному фланзі НАТО стоїть надсекретна російська зброя "Тобол". За вісім місяців близько 46 тис. літаків повідомили про проблеми з GPS над Балтійським морем, передають Патріоти України. Як пиш...