Через війну в Україні: У Франції громадянам РФ заборонили відвідувати Венсенський замок

Громадяни РФ більше не можуть відвідувати Венсенський замок неподалік Парижа, в якому знаходяться архіви Міністерства збройних сил Франції. Про це повідомляє 20 Minutes, передають Патріоти України.

Пам'ятник, розташований на південному сході Парижа, включає один із центрів Служби історичного захисту, чиї бібліотеки та архіви доступні для відвідувачів за певних умов. Міністерство збройних сил заявило, що «після вторгнення в Україну» воно вирішило «обмежити доступ до військових приміщень міністерства для громадян Росії».

Однак «запити, що стосуються журналістських обов'язків», можуть бути зроблені. Президент України Володимир Зеленський закликав західні країни повністю закрити в'їзд для громадян РФ.

Глава держави зазначив, що «найважливіші санкції - це закриття кордонів, тому що росіяни відбирають чужу землю». Зеленський нагадав, що росіяни самостійно кілька разів обрали кремлівського диктатора Путіна, і не борються із результатами його правління.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...