Через "втручання у внутрішні справи": Китай вирішив налякати США... санкціями

Уряд Китаю запровадив санкції проти американських виробників військової техніки General Atomics Aeronautical Systems та General Dynamics Land Systems у зв'язку з продажем зброї Тайваню. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства закордонних справ КНР, передають Патріоти України.

Там наголосили, що вважають це втручанням у внутрішні справи держави. Обмеження набирають чинності з 11 квітня. «Продажі зброї США Тайваню, що продовжуються, серйозно порушують принцип «одного Китаю» і положення трьох китайсько-американських комюніке, вважаються втручанням у внутрішні справи і підривають суверенітет і територіальну цілісність Китаю», – заявили у відомстві.

Санкції передбачають заморожування активів General Atomics Aeronautical Systems і General Dynamics Land Systems у Китаї. Крім того, керівництву компаній заборонили видавати візи та в'їжджати на територію КНР.

РФ може затягнути війну на роки: Мусієнко пояснив, чому заговорили про замороження конфлікту

четвер, 16 травень 2024, 15:56

Російські окупаційні війська намагатимуться затягувати війну, щоб примусити Україну піти на замороження конфлікту, сказав військовий експерт, директор Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко в ефірі телемарафону. "Такі умови влаштовують...

"На Калінінград уже попрямували перші пакети з окупантами":: Експерт розповів про ситуацію на Харківщині

четвер, 16 травень 2024, 15:44

ійськовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан оцінив дії окупантів на Харківщині як "тактичне просочування", тобто коли малим групам вдається проходити між укріпленими районами противника. Про це він розповів "24 каналу"....