Через загострення на Донбасі Зеленський вирушив до зони ООС

Зеленський прибув на Донбас

У четвер, 8 квітня, президент України Володимир Зеленський вирушив із робочою поїздкою на Донбас. Як повідомляє пресслужба ОП, гарант відвідає передові позиції, де окупанти постійно порушують режим всеосяжного і стійкого припинення вогню і де внаслідок ворожих обстрілів загинули і були поранені українські захисники.

"Володимир Зеленський їде на Донбас як Верховний Головнокомандувач, щоб поспілкуватися з військовими і підтримати бойовий дух захисників. Президент зустрінеться з українськими військовими, які несуть службу на передовій", – відмічено в повідомленні.

Додамо, що Зеленський відреагував на загибель на сході воїна Збройних сил Дениса Юшка. Крім того, президент пояснив, чому вирішив саме зараз відправитися в зону ООС.

Зеленський на Донбасі

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...