Через заяву української розвідки Міноборони Росії почало істерити щодо участі США у війні на боці України

Міністерство оборони Росії звинуватило США в участі у війні на боці України через узгодження з Києвом цілей для своїх HIMARS. Як пише інформагентство "ТАСС", таку заяву зробив керівник департаменту інформації та масових комунікацій МО РФ генерал-лейтенант Ігор Конашенков, передають Патріоти України.

Російський генерал послався на слова заступника голови військової розвідки Вадима Скібіцького, який начебто сказав "The Telegraph", що перед запусками ракет HIMARS між представниками розвідслужб України та США йдуть консультації, "які дозволяють Вашингтону зупинити будь-які атаки, якщо вони незадоволені метою".

Пряма мова Конашенкова: "Все це незаперечно доводить, що Вашингтон, попри заяви Білого Дому та Пентагону, безпосередньо залучений до конфлікту в Україні".

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...