Чергова "бавовна" у Бєлгородській області: Місцеві жителі показали відео вибухів

У Бєлгородській області РФ – чергова "бавовна". Про це сьогодні, 5 лютого, повідомляють місцеві Телеграм-канали, передають Патріоти України.

У повідомленнях йдеться, що після вибуху спрацювали сигналізації автівок. Наразі влада не коментує інцидент.

Нагадаємо, 13 жовтня в селищі Октябрський під Бєлгородом – за 40 км від кордону України – пролунали вибухи – місцева влада повідомила, що підірвано склад боєприпасів та почалася пожежа й детонація боєприпасів.

Напередодні стало відомо, що в самому місті Бєлгород була повітряна тривога, невідома ракета (чи її уламки) частково зруйнувала технічний і 16-й поверхи житлового будинку. 18 грудня в російському місті Бєлгород чули вибухи, над одним із будинків здійнявся стовп диму. За словами губернатора В’ячеслава Гладкова, над містом працювала ППО, в районі 1 людина загинула, загалом поранення отримали вісім людей.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....