Чергова істерика Москви: Лавров заявив, що Україна в ТКГ відмовилася від домовленостей Єрмака та Козака у Берліні

Москва стверджує, що її знов обманули з "особливим статусом" Донбасу

У Росії назвали останню зустріч радників лідерів країн нормандського формату в Берліні вельми продуктивною. Проте, російська сторона заявила, що Україна нібито відмовилася від обіцянок Єрмака у столиці Німеччини на засіданні ТКГ у Мінську. Про це заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров, зазначають Патріоти України.

За словами голови міністра Х*йла, на нормандській зустрічі радників домовилися про чергову фазу обміну полоненими. Крім того, він підкреслив, досягли домовленості в контактній групі про питання безпеки, включаючи узгодження текстів наказів, які повинні бути прийняті з української сторони та "ДНР/ЛНР". Також була ще одна домовленість.

"Це подання Україною свого бачення документа, який буде містити поправки в Конституцію для цілей відображення особливого статусу районів Донбасу в повній відповідності з мінськими домовленостями", - заявив Лавров.

"За всіма цими трьома напрямками було досягнуто порозуміння, ці розуміння повинні були бути формалізовані в рішеннях контактної групи, яка днями закінчилася. За всіма цими трьома домовленостями українська делегація в Мінську дезавуювала все те, що було погоджено в Берліні", - наполягає глава МЗС РФ.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...