Чергова скрепна брехня: Росія під виглядом "делегатів з Китаю" привезла до Криму підприємців з московських ринків

За словами представника московської китайської діаспори, всі троє "делегатів" багато років живуть в Москві і займаються там бізнесом.

У так званому міністерстві курортів і туризму Криму 11 березня повідомили про візит «делегатів з Китаю», які «оцінили туристичний потенціал» півострова. Як з’ясувало видання Медуза, делегати насправді були підприємцями з московських оптових ринків, повідомляють Патріоти України.

В "мінтуризму" стверджували, що "китайська делегація" відвідала виноробні господарства і курорти і взяла участь у круглому столі з "членами уряду" окупованого РФ Криму. При цьому ні китайські державні відомства, ні агентство Сіньхуа не повідомляли про візит "делегатів" до Криму.

За даними Медузи, двоє членів "делегації" Чень Шаньвень і Чень Юн - співвласники китайської фірми Хао Лан, що займається виробництвом шкіряних, хутряних і пір'яних виробів і продажем взуття.

Пекінської експортно-імпортної торгової компанії і Асоціації російсько-китайської дружби, які, відповідно до пресрелізу "мінтуризму", представляли "делегати", не існує. При цьому Чень Шаньвень є представником спільноти вихідців з провінції Чжецзян в Асоціації сприяння мирному возз'єднанню Китаю в Росії.

За словами представника московської китайської діаспори, всі троє "делегатів" багато років живуть в Москві і займаються там бізнесом. Чень Шаньвень, Чень Юн і Чжао Кай пов'язані між собою і продають товари легкої промисловості на оптово-роздрібних ринках у Москві, повідомляють джерела Медузи.

Перші дві термінові партії вже прибули: ЗМІ дізнались, коли в Україну надійде зброя з великого пакету допомоги США, який завдасть нищівного удару по планам Кремля на перемогу

субота, 4 травень 2024, 1:45

Йдеться про артилерію, бронетехніку, системи ППО, катери та іншу громіздку техніку та засоби з оголошених пакетів допомоги США та Європи, складні та чутливі в транспортуванні. Перші партії зброї з нового пакету допомоги США надійшли до України наприкін...

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...