Чергові жертви окупантів: У цеху на Харківщині знайшли тіла закатованих людей (фото)

6 жовтня в цеху з виготовлення цегли у звільненому селищі Куп'янськ-Вузловий знайшли тіла двох чоловіків зі зав'язаними руками та слідами катувань. Обом на вигяд приблиззно 60 років. Вони знаходилися біля металевого циліндрового барабана. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі, передають Патріоти України.

"В одного із загиблих виявлено тілесні ушкодження у вигляді синців на шиї та грудній клітині, в іншого — рана від кульового поранення на грудній клітині та у паховій зоні. На волосяній частині голови у другого трупа є рана, у просвіті якої вбачається зруйновані кістки черепа та речовина головного мозку", — розповіли в прокуратурі.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством) Кримінального кодексу України. Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції в Харківській області, тіла загиблих направили на судово-медичну експертизу. Їхні особи та обставини смерті встановлюються.

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...