Чергову причину вигадали? Збройні сили Німеччини виступили проти поставок військової допомоги Україні

У Бундесвері виступили проти продовження поставок військової допомоги в Україну. Про це повідомив глава Союзу військовослужбовців Бундесверу Андре Вюстнер в інтерв'ю для RND, передають Патріоти України.

"Ми прекрасно розуміємо бажання України отримати важке озброєння. Ми цілком можемо уявити, наприклад, поставки бойових машин піхоти із запасів нашої промисловості", - заявив він.

За словами Вюстнера, подальші поставки озброєння Україні ведуть тільки до ослаблення Бундесверу. У Союзі військовослужбовців зараз багато хто побоюється того, що така політика "канібалізації військ Німеччини" призведе до негативних наслідків.

"Тому наша вимога така: жодних нових поставок з арсеналів Бундесверу. І, що не менш важливо, негайне придбання тих систем озброєнь, які вже були передані!"- підсумував Вюстнер.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...