Черговий факап. На Миколаївщині до поклейки агітаційних бордів "Слуги народу" залучили пожежників, - політтехнолог Голобуцький (фото)

"Слуги" вкотре довели навіть не тільки свою нечесність, а ще й повну відсутність здорового глузду.

"На Миколаївщині до поклейки агітаційних бордів "Слуги народу" залучили пожежників. Черговий факап. Вони забули, що в кожного є смартфон з камерою і ситуацію попалить кожен, хто їхатиме повз?" - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Не врахували, що в соціальних мереж багатомільйонні аудиторії і це розійдеться за день-два? А Зеленський же отримав 13,5 мільйонів голосів зокрема і за те, що Голобородько дуже емоційно демонстрував неприйняття подібної практики!

Не врахувати в плані очевидні проблемні моменти - це знов демонстрація клінічної неграмотності (звичку до корупції і використання адмінресурсу опустимо)".

Новий поворот: Сили НАТО вигнали танкери Путіна зі стоянки у Середземному морі

вівторок, 7 травень 2024, 10:48

Танкери, які транспортують російську нафту, залишили Лаконську затоку - ключову стоянку в Середземному морі, де сировина перевалювалася з судна на судно для подальшого транспортування до Азії. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України. Так, з п...

Летить прямо у ворожі бліндажі: Українські прикордонники показали знищення позицій окупантів (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 10:37

Українські прикордонники провели серію вдалих влучань по позиціях окупантів із дронів та міномету. Результати своєї роботи вони показали у відео, передають Патріоти України. Як зазначається в повідомленні, на відео працюють прикордонники-аеророзвідники...