Черговий крок до ескалації конфлікту: У Кремлі заявили про повний розрив російсько-українських стосунків

У відносинах України і Росії скоро не залишиться нерозірваних зв'язків. У Кремлі з приводу цього нібито шкодують. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляють Патріоти України з посиланням на агенство ТАСС.

За його словами, взяті Україною зобов'язання щодо врегулювання ситуації на Донбасі не виконуються.

"Кремль шкодує, що в російсько-українських відносинах скоро не залишиться зв'язків, які не розірвалися", - заявив Пєсков.

Раніше бойовики заявили про загибель дитини в "ДНР". У Кремлі вважають, що вона була викликана зростанням напруженості на сході України. Зазначимо, інформація про загибель дитини не підтверджена.

Нагадаємо, раніше в ЗСУ заявили, що Росія під виглядом підготовки до стратегічних навчань "Запад 2021" стягує зі всієї території РФ батальйонні тактичні групи до східних кордонів України.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...