Черговий успішний обмін полоненими! У День ЗСУ додому повернулися 60 захисників України

Черговий успішний обмін полоненими став символічним. У День ЗСУ додому повертаються 60 воїнів Збройних сил, Нацгвардії, ДПСУ - 58 чоловіків та двоє жінок. Серед героїв, які повернулися, - 15 офіцерів і 45 рядових та сержантів. Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак, передають Патріоти України.

"Це - краща новина у день свята, бо герої мають бути живими. За це, у тому числі, воюють наші ЗСУ - триває битва за життя", - зазначив він.

На героїв вже чекають вдома рідні, які так довго уявляли собі цю мить щастя. Керівник Офісу президента подякував Координаційному штабу з питань поводження з військовополоненими.

"А ми продовжуємо повертати оборонців Маріуполя - в сьогоднішньому "списку 60" їх 34, в тому числі 14 - з "Азовсталі". Є поранені, які отримають всю необхідну допомогу в Україні. Є ті, хто утримувався на російській території, а також ті, хто був у Оленівці. Працюємо далі. Системно і якісно досягаємо мети… Повернемо всіх", - підсумував Єрмак.


"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...