Черговий злочин агресора: На Луганщині російський снайпер убив жінку похилого віку, яка йшла по воду, - Гайдай

Російські військові терористи продовжують стирати з лиця землі населені пункти на Луганщині. У Новоселівському Сватівськог району снайпер ворожої армії убив літню жінку, яка вийшла по воду,передають Патріоти України.

Про церозповів керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай. За його словами, російська артилерія тут розстріляла кожен будинок, системно знищивши вулицю за вулицею (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).

Пенсіонерка, яку було вбито, не хотіла евакуюватися, бо не мала рідних і не знала, куди їхати. Вона ухвалила рішення залишатися вдома. Окрім неї у селі більше не було людей.

Гайдай припустив, що снайпер міг навіть не зрозуміти, у кого стріляє – просто "зняв" фігуру у темряві. Тому безпекова ситуація на деокупованих територіях досі складна, обстріли не припиняються.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....