Черговий злочин росіян: У Снігурівці на Миколаївщині знайшли тіла людей, убитих під час окупації міста

Російські загарбники скоїли безліч страшних злочинів під час окупації українського міста. У Снігурівці Миколаївської області знайшли тіла 27 мирних жителів, убитих воєнними злочинцями під час захоплення міста РФ. Останки вже ексгумували. Про це повідомляє видання Новини N, передають Патріоти України.

Інформацію надав начальник Миколаївської обласної прокуратури Дмитро Казак. За його словами, в усіх загиблих є ознаки насильницької смерті. Про це свідчать кульові поранення та травми від вибухів боєприпасів тощо.

Також наголошується, що, на відміну від Бучі, у Снігурівці не знайшли місць масового поховання українців. "За виявленими фактами розпочато кримінальні провадження, в межах яких призначено судово-медичні експертизи. Наразі встановлюється повне коло причетних до злочинів", – повідомив Казак.

Зазначимо, у звільненій Снігурівці російські війська розгромили, зокрема, сервісний центр Пенсійного фонду. Терористи вкрали комп'ютерну техніку, меблі та навіть унітаз, який, імовірно, побачили вперше в житті.

Раніше повідомлялося, що пенсійний фонд у Снігурівці проводить заходи щодо відновлення роботи сервісного центру. Проводяться консультації з органами влади на місцях проведення виїзних прийомів громадян щодо надання пенсійних послуг.

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...