"Черкаси будуть чинити опір": Мер Бондаренко зробив своє попередження Зеленському (відео)

За його власними словами, Анатолій Бондаренко сподівався, що з обранням Зеленського будуть "садити за кнопкодавство" та корупцію.

Анатолій Бондаренко. Фото: Цензор.НЕТ.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, на якого відкрито кримінальне провадження у зв'язку з послабленням карантинних заходів у місті, в суботу, 2 травня 2020 року, записав звернення до президента України Володимира Зеленського. Відповідне відео він розмістив у себе на сторінці, передають Патріоти України.

"Я знаходжуся якраз в тому місці в центрі України, на алеї, де вперше пан Зеленський заявив, що буде балотуватися в президенти. Якраз це починалося з Черкас. І я коротко хочу сказати: пане президенте, я думав, що коли Ви переможете, в країні буде закон один для всіх, "прийде весна", в нас зелено, і "будемо саджати". Тільки не міських голів, а корупціонерів", - зазначив Бондаренко.

Зокрема, він, за його власними словами, сподівався, що з обранням Зеленського будуть "садити за кнопкодавство". "Я думав що Ви будете садити своїх соратників за "Вілюр", - сказав мер.

"Ми готові відповідати, але тільки після Ваших однопартійців. А зараз, як у тому фільмі про Крим: "Черкаси будуть чинити опір", - наголосив Бондаренко.

"Запам'ятайте: Черкаси - вільне козацьке місто. І якщо потрібно об'єднати Україну, ми об'єднаємо Україну. Ніхто в житті не здолав Черкаси, не здолав Холодний Яр, не здолав дух Богдана Хмельницького і Тараса Шевченка. Пам'ятайте це!", - закликав главу держави черкаський міський голова.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...