Червону ганчірку - геть! ЗСУ показали кадри зі звільненого села на Харківщині (відео)

Поблизу Балаклії Харківської області спецпризначенці Збройних сил України звільнили село Нова Гусарівка. Кадри зі звільненого населеного пункту оприлюднили в Facebook першої окремої бригади спецпризначення імені Івана Богуна, передають Патріоти України.

На відео видно, як українські воїни зняли червоний прапор десанту РФ, який був повішений на флагштоку біля сільради. "Воїни нашого батальйону "Дике поле" зняли червоний прапор російської десантури над селом Нова Гусарівка під Балаклією", - сказано в повідомленні бригади.

Зазначимо, що останні кілька днів у ЗМІ з'являється інформація про успішний контрнаступ ЗСУ в районі Балаклії Харківської області.

Намагаються якось захиститись від "бавовни": РФ зміцнює військово-морську базу в Новоросійську, - "Атеш"

субота, 18 травень 2024, 21:30

Партизанський рух "Атеш" фіксує зміцнення Росією військово-морської бази Чорноморського флоту в Новоросійську. Про це повідомляє "Атеш". Зазначається, що російські окупанти встановлюють різні засоби оборони проти морських безпілотників. Крім цього вони...

Знищено принаймні два МіГ-31: Розвідка Британії оцінила наслідки останньої атаки на авіабазу "Бельбек" у Криму

субота, 18 травень 2024, 21:25

Ураження військових об'єктів росіян у тимчасово окупованому Севастополі у ніч на 15 травня демонструє загальне погіршення здатності Росії захищати повітряний простір навколо Криму. Про це йдеться у звіті міноборони Великої Британії. Зазначається, що вн...