Чесне слово перевертня: Скандальний нардеп Кива стверджує, що його рахунки не заблоковані

Народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Кива в ефірі телеканалу своїх нових господарів, NewsOne, заявив, що суд не блокував його рахунки через несплату судового збору, хоча про це прямо сказано у постанові суду, зазначають Патріоти України.

"Поки мої рахунки все працюють ... Картка моя зарплатна працює, а інших рахунків у мене немає", - заявив новонавернений прихільнику "руского міра".

Нагадаємо, 30 квітня також юристи компанії "Міллер" повідомили, що на кошти народного депутата Іллі Киви наклали арешт для забезпечення сплати судового збору за позовом батька активістки Катерини Гандзюк у справі про захист честі та гідності.

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...