Чесній людині нема чого приховувати: Пєсков відмовився відповідати на питання про особисте життя Путіна

Спікер Кремля Дмитро Пєсков відмовився відповідати на питання про особисте життя президента РФ Володимира Путіна. Прес-секретар заявив, що інформація про побут президента не є публічною, як і те, скільки у нього помічників, передають Патріоти України із посиланням на росЗМІ.

«Ні, про це не міг би вам розповісти, це не публічна інформація», - підкреслив спікер Кремля. Так він відповів на питання журналістів про те, яке у президента побутове життя, а також скільки людей є його помічниками. Крім того, відповідаючи на питання журналістів, Пєсков підкреслив, що президент буде голосувати на електронному голосуванні, і йому так зручніше. Справа в тому, що раніше Володимир Путін був змушений піти на самоізоляцію, оскільки кілька людей з його оточення заразилися коронавірусом. Як зазначив спікер Кремля, президент відчуває себе добре, як зазвичай.
Потрібно зазначити, що вибори в Держдуму Росії проходять 3 дні - з 17 по 19 серпня. Раніше аналітики підкреслювали, що перемогу на цих виборах знову здобуде партія Єдина Росія. Також в Держдуму можуть пройти ще кілька партій, зокрема, "Справедлива Росія - за правду", ЛДПР і КПРФ. Примітно, що в цих виборах також беруть участь громадяни Донбасу, які встигли отримати російські паспорти. Раніше в «ДНР» повідомляли, що виборців з Донбасу возитимуть на безкоштовних автобусах в Ростовську область, де будуть працювати відразу кілька виборчих дільниць.

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...