Четверо вояків зґвалтували матір та доньку: Російський дезертир розповів про злочини окупантів

Російський військовослужбовець Нікіта Чібрін втік в Іспанію, аби не брати участь у війні. Звідти він розповів журналістам, як російські окупанти ґвалтували жінок та скоювали інші злочини у Київській області на початку повномасштабного вторгнення, передають Патріоти України.

Нещодавно стало відомо, що російський військовий Чібрін з 64-ї мотострілецької бригади попросив політичний притулок в Іспанії. Його побратимів звинувачують у звірствах у Бучі, Липівці та інших містах Київщини.

Дезертир розповів про факти зґвалтування

За словами Чібріна, росіяни всіх залякували тим, що "можуть відрізати член, яйця або щось ще зроблять". Окрім того, він розповів про зґвалтування російськими солдатами жінок в Андріївці.

Був випадок в Андріївці, коли зґвалтували матір та доньку. Четверо хлопців зробили це. Один втік, решту товариші по службі та командування побили табуретками. Їх узагалі хотіли розстріляти. Їх не можна було звинуватити, бо не було доказів, тому їх звільнили, – зазначив він. Як повідомляє дезертир, у багатьох загарбників "їхав дах" – вони знаходили у будинках алкоголь та зловживали ним.

Свідчення Чібріна про злочини російської армії: дивіться уривок з інтерв'ю для The Insider

Окупанти також руйнували будинки та мародерили

Важливо зазначити, що щирість Чібріна можна поставити під сумнів. Невідомо точно, що спонукало його розповісти про злочини російських загарбників – щире бажання чи наміри стати біженцем в одній з країн Європи.

Я бачив, як брали машини у Липівці та Андріївці, бачив, як ламали машини, які не могли завести, руйнували будинки. Мабуть, у них дах поїхав, мовляв, у нас сила, у нас танки, у нас БМП, зброя і таке інше. "Синдром Рембо" включався. Брали прикраси із будинків, мобільні пристрої, – розповів дезертир.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...