Четвертий не зайвий: Українці за три дні перевиконали план по "народним байрактарам"

Український ведучий, громадський діяч і волонтер Сергій Притула, який у день свого 41-річчя відкрив збір коштів на масштабний проект "Народний Байрактар" - покупку турецьких ударних безпілотники для ЗСУ, повідомив, що українці за три дні перевиконали план, передають Патріоти України.

"Притула: українці! Треба за 7 днів зібрати 500 мільйонів на 3 байрактари. Українці: 3 дні - 600 000 000 грн - 4 Байрактари !!!!!!!! Я дякую усім хто долучився до проекту "Народний Байрактар"!!! Це дійсно був проект, який об‘єднав усіх незалежно від віку, гендеру чи віросповідання! Люблю Вас усіх і пишаюсь, що дихаю з Вами одним повітрям! Наша команда пішла готувати вам ще соліднішу історію", - написав Притула в Instagram.

На своїй сторінці у Facebook, Притула оприлюднив відеозвернення, у якому наголосив, що українці - це синонім фрази "ми можемо все".

"Я хочу такої єдності українців, яку я бачив останніх три дні навколо байрактарів, щодня у безлічі інших питань, де нам ще досі бракує спільних знаменників. І ми будемо над цим працювати. Це був великий проект. Але буде ще більший", - запевнив ведучий і додав, що незабаром, "дивлячись відео роботи Байрактарів, ви зможете сміло сказати: "Я теж доклався до того, щоб ворога стало менше"!"

Зазначимо, благодійний фонд Сергія Притули спрямує кошти на закупівлю чотирьох безпілотників для Повітряних сил захисників України.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...