Четвертий рейх мобілізує васалів: Фашисти Німеччини приїхали підтримати Медведчука (відео)

У нардепа від партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука, виявляється, у Німеччині є ультраправі друзі з неоднозначною репутацією. Про це на своєму YouTube-каналі повідомив донецький журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

Як відомо, одіозний політик, який із 90-х років не перестає потрапляти у скандальні ситуації (від "шубної" історії до підтримки бойовиків на Донбасі), зараз перебуває під домашнім арештом. Куму Путіна Медведчуку інкримінують держзраду, причому одразу за двома статтями: видобуток нафти та газу в Чорному морі і змова з окупантами Криму, а також домовленості з РФ та сепаратистами про постачання кам'яного вугілля із захопленої частини територій Донецької та Луганської областей. Наразі в Україну прибула делегація німецьких депутатів від ультраправої партії "Альтернатива для Німеччини". Вони вирішили пожаліти Медведчука та розкритикували його домашній арешт. "Це нелюдська міць. Вони приїхали до нього прямо додому, засудили кримінальні справи проти Медведчука та назвали його "українським Вацлавом Гавелом", – прокоментував подію Казанський.

Також блогер наголосив, що "Альтернатива для Німеччини" – це націоналістична партія, відома своєю ксенофобською риторикою, підтримкою Третього Рейху та цитуванням Гітлера. "Це саме ті люди, яких сам Медведчук та ОПЗЖ називають фашистами. І тут виходить, що ці "фашисти" приїжджають до нього в гості і виступають на його підтримку, а він цією підтримкою пишається", - наголосив Денис Казанський.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...