"Чітка розмова": Вакарчук розповів, про що говорив телефоном із Зеленським

Народний депутат, лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук розмовляв із президентом Володимиром Зеленським про переговори в "нормандському форматі" та ситуацію на Донбасі. Про це Вакарчук розповів у інтерв'ю "Експрес", передають Патріоти України.

"Ми мали з ним розмову – про переговори в "нормандському форматі" й ситуацію на Донбасі. Це була досить чітка розмова, обмінялися своїм баченням", – сказав політик.

"У своїй телефонній книзі не маю його номера, але думаю, що для мене не проблема в разі необхідності з ним зв'язатися", - додав Вакарчук.

"Якщо коротко, то починати треба не з ефемерного, бутафорського, а з реального, тривалого, всеосяжного припинення вогню. Всеосяжне – це не тільки на лінії розведення, а тривале – щонайменше на рік. Це покаже реальне бажання противника до миру. І тільки після цього можна починати думати про політичне врегулювання. Не можна домовлятися про політику з тими, хто не хоче зупинити війну", – пояснив нардеп.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...