Чіткий та агресивний: Хто стане новим міністром оборони Німеччини, - ЗМІ

Новий міністр оборони Німеччини вже відомий - посаду замість Крістіне Ламбрехт обійме чиновник із землі Нижня Саксонія. Відомство очолить нинішній глава Міністерства внутрішніх справ землі Нижня Саксонія Борис Пісторіус. Про це повідомляє Der Spiegel, посилаючись на відомості своїх джерел, передають Патріоти України.

"...міністр внутрішніх справ Нижньої Саксонії приймає управління від Крістіне Ламбрехт, яка раніше подала заяву про відставку", - дізналися журналісти.

За відомостями видання, Пісторіус не такий, як канцлер Німеччини Олаф Шольц, а більш чіткий та агресивний. "Завдяки своїй прямій мові Пісторіус вважався одним із найпопулярніших міністрів Нижньої Саксонії", - йдеться у матеріалі.

Шольц планує запропонувати Пісторіусу стати новим міністром оборони Німеччини, пише Вloomberg. "Очікується, що Шольц висуне кандидатуру Пісторіуса... у вівторок (17 січня - Ред.)", - з'ясувала агентство.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...